KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kreciki

kreciki
Foto Studio Tomasz Piskorski

 

GODZINY PRACY NAUCZYCIELEK GRUPY „KRECIKI”

Nauczycielki

Dni tygodnia

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Anna Świetlicka

8:30-12:00

11:00-15:00

11:00-15:00

8:00-12:30

8:00-15:00

Agnieszka Rogozińska

 

12:00-15:00

8:00-11:00

8:00-11:30

12:30-15:00

-

Bogusia- pomoc nauczyciela

7:30-15:30

Grupa KRECIKI pracuje w godzinach: 8.00 – 15.00

Od godziny 6.00 dzieci zbierają się w grupie NIEDŹWIADKI
O godzinie 15.00 dzieci przechodzą do grupy ZAJĄCZKI następnie o 16.30 do grupy JAGÓDKI

Zajęcia dodatkowe:

Rytmika: wtorek
Angielski: wtorek, czwartek

Posiłki:

Śniadanie:9.00
Obiad: 12.00
Podwieczorek: 14.40

 PRACA DOMOWA :)

Drogie dzieciaki !!!

Wykonajcie pamiętnik, album lub książeczkę, gdzie umieszczać będziecie wszystkie miłe chwile spędzone z rodziną.
Technika i format dowolny. (rysunki, wycinanki, zdjęcia itp)
Prosimy, aby prace wykonywały dzieci.
Po powrocie wszystkie wykonane prace będą wyeksponowane w holu.

ZADANIA DO WYKONANIA :)

16.03.2020 r. - 20.03.2020 r.

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/cwiczenia_grafomotoryczne.doc

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czy_to_juz_wiosna.docx

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/krokus.docx

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/zabawy_z_liczba_8.doc

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/zonkil.docx

23.03.2020 r. - 27.03.2020 r.

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wiosna_w_ogrodku.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wiosna_w_ogrodku_1.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wiosna_w_ogrodku_2.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wiosna_w_ogrodku_3.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wiosna_w_ogrodku_4.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wiosna_w_ogrodku_5.pdf

26.03.2020 r. "Woda i słońce" 

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/woda_i_slonce_materialy_na_26.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/zalacznik_26.03.20_matematyczna_karta_pracy_rysunek.pdf

27.03.2020 r. "Woda i słońce"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/woda_i_slonce_materialy_na_27.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/zalacznik_27.03.2020.pdf

30.03.2020 r "Powrót ptaków"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_30.03.2020.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/karty_pracy_30.03.2020.pdf

31.03.2020 r. "Dzień dobry bocianie"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_31.03.2020.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/31.03.2020_karty_pracy.pdf

1.04.2020 r. "Powroty ptaków"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_01.04.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_01.04.2020_r._katy_pracy.pdf

2.04.2020 r. "Rodzina szpaków"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek__02.04.2020.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_karty_pracy_02.04.20.pdf

3.04.2020 r. "Zwinny skowronek"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_03.04.2020.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_03.04.2020_r._zalacznik.pdf

6.04.2020 r. "Pisanki"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Pisanki_-_materialy_na_06.04.2020.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Pisanki_-_karty_pracy_06.04.20.pdf

7.04.2020 r. "Przygotowania do wielkiej nocy"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_07.04.2020_materialy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek__07.04.2020_karty_pracy.pdf

8.04.2020 r. "Wielkanocne liczenie"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_08.04.2020_materialy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_08.04.2020_karta_pracy.pdf

9.04.2020 r. "Wielkanocne muzykowanie"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek__09.04.2020_materialy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_09.04.2020_karty_pracy.pdf

10.04.2020 r. "Wielkanoc królika"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_10.04.2020_materialy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_10.04.2020_karty_pracy.pdf

14.04.2020 r. „Na wiejskim podwórku – rodzice i ich dzieci”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_14.04.2020_karty_pracy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_14.04.2020_materialy.pdf

15.04.2020 r. "Pożyteczne zwierzęta"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_15.04.2020_karty_pracy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_15.04.2020_r._materialy.pdf

16.04.2020 r. "Potrafimy liczyć"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_16.04.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_16.04.2020_r._karty_pracy_dla_chetnych.pdf

17.04.2020 r. "Dzień z życia zwierząt"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_17.04.2020_r._materialy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_17.04.2020_r._karty_pracy.pdf

20.04.2020 r. "Lubimy naszą planetę"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_20.04.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/karta_pracy_dla_chetnych.pdf

21.04.2020 r. "Dbamy o środowisko"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_21.04.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_21.04.2020_r._karty_pracy.pdf

22.04.2020 r. "Dbamy o naszą planetę"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_22.04.2020.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_22.04.2020_r._karty_pracy.pdf

23.04.2020 r. "Zielona planeta"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_23.04.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_23.04.2020_karta_pracy.pdf

23.04.2020 r. "Międzynarodowy dzień książki"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Miedzynarodowy_dzien_ksiazki_23.04.2020_r..pdf

24.04.2020 r. "Recykling"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_24.04.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_24.04.2020_r._karty_pracy.pdf

27.04.2020 r. "Jestem Polakiem"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_27.04.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/27.04.2020_karty_pracy.pdf

28.04.2020 r. "Nasza stolica"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_28.04.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_28.04.2020_r._karty_pracy.pdf

29.04.2020 r. "Do czego służą pieniądze?"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_29.04.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_29.04.2020_r._karty_pracy.pdf

30.04.2020 r. "Gniezno i Kraków"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_30.04.2020_r_karty_pracy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_30.04.2020_r..pdf

2.05.2020 r. „ŚWIĘTO FLAGI”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Dzien_flagi_S.pdf

4.05.2020 r. „Kosmiczne podróże”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_04.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedialek_04.05.2020_r._karty_pracy.pdf

5.05.2020 r. „Kto lubi podróże?”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_05.05.2020_r._karty_pracy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_05.05.2020_r..pdf

6.05.2020 r. „Potrafimy ważyć”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_06.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_06.05.2020_r._karty_pracy.pdf

7.05.2020 r. "Wyruszamy w daleką podróż"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_07.05.2020.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_07.05.2020_r._karty_pracy.pdf

8.05.2020 r. "Kto mieszka na innych planetach?"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_08.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_08.05.2020_r._karty_pracy.pdf

 

 

 RYTMIKA

Witam wszystkie Dzieci oraz Rodziców i zapraszam do wspólnej zabawy :) Pani Agnieszka

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Wielkanocna_piosenka.docx

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Wielkanocna_piosenka.mp3

 

Witam serdecznie Sześciolatki i Waszych Rodziców
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy - pani Agnieszka

Zapraszam do nauki piosenki "Kwiecień plecień"

 /uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Kwiecien.docx

Obejrzyjcie film, w którym pani prowadzi zajęcia z naszą piosenką. Wykonajcie również zabawy rytmiczne. Przygotujcie 4. kartki. Zaproście do zabawy Rodzeństwo lub Rodzica. https://youtu.be/14pD3-2vM2A?t=1

Spróbujcie zatańczyć do Waszej ulubionej piosenki "Sofia". Kroki do układu nie są trudne. Poćwiczcie, a kiedy wrócimy do przedszkola dopracujemy cały układ. https://youtu.be/0VuUuz_ZVNI?t=12

 

Witam :) Pozdrawiam i życzę miłej zabawy - pani Agnieszka

Piosenka pt. "Wiosna w ogrodzie"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Wiosna_w_ogrodzie.mp3

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Wiosna.docx

W poniższym linku znajdziecie mnóstwo propozycji wykonania domowych instrumentów perkusyjnych. Możecie na nich zagrać akompaniament perkusyjny do naszych piosenek. 

https://eduzabawy.com/artykuly/15-domowych-instrumentow-dla-dzieci-ktore-wykonasz-w-domu/?fbclid=IwAR19v3b948YNnFB8DchiHAaSa8xMxk8chKvKUqf3S-H1gPaPun-38sSKlWc

Proszę, żebyście ćwiczyli układ taneczny do piosenki "Sofia", który Wam wysłałam w ubiegłym tygodniu.

 

Serdecznie witam :)  Pozdrawiam i życzę miłej zabawy - pani Agnieszka

Zapraszam do nauki już trzeciej wiosennej piosenki pt."Wiosenka"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Wiosenka.docx

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Wiosenka.mp3

To ćwiczenie jest po to, żebyście "nie wypadli z rytmu" :)  https://youtu.be/Zggih0BLYCI

Ponieważ już tyle czasu jesteśmy zmuszeni do przebywania w domu, proponuję Wam trochę ruchu. Myślę, że ten układ spodoba się Wam :)   

https://youtu.be/FP0wgVhUC9w

 

Witam dzieci i Waszych Rodziców : ) Pozdrawiam i życzę miłej zabawy - pani Agnieszka 

Ponieważ zbliża się Dzień Matki, proponuję już zacząć uczyć się piosenkę na to Święto. Myślę, że Wasze Mamy ucieszą się, gdy do życzeń i laurki dołączycie śpiew. Naucz się piosenkę pt. "Uściskam mamę".

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Usciskam_mame.docx

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Usciskam_mame.mp3

Narysuj na kartkach podane na filmie schematy (w razie trudności poproś o pomoc kogoś starszego) i wykonaj ćwiczenie muzyczno - rytmiczne (muzogram). https://youtu.be/p_gbrA3M8n0

Powtórz taniec, który wysłałam w ubiegłym tygodniu:) https://youtu.be/FP0wgVhUC9w

 

Witam dzieci i Waszych Rodziców:)
Życzę miłej zabawy i pozdrawiam - pani Agnieszka

Utrwal piosenkę dla mamy pt."Uściskam mamę". Wymyśl do niej akompaniament na instrumentach "domowych".

Poćwicz i zatańcz :) Zaproś do zabawy Rodziców i Rodzeństwo. https://youtu.be/q0U1A7ovy3I?t=17

Powtórz ćwiczenia, które przesłałam w ubiegłych tygodniach.

 

Witam serdecznie Sześciolatki i Waszych Rodziców :)
Życzę miłej zabawy i pozdrawiam - pani Agnieszka

Zapraszam do nauki nowej piosenki. Wcześniej poznaliście piosenkę dla mamy. Dzisiaj nauczycie się piosenki o rodzinie. Oto ona. " Rodzinka"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Rodzinka.docx

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Co_rodzinka_to_rodzinka.mp3

Poproście teraz Rodziców, żebyście wspólnie obejrzeli bardzo ciekawą audycję muzyczną, przygotowaną przez Filharmonię Śląską. Dowiecie się o rodzajach głosów ludzkich, jakimi śpiewają artyści w operze czy filharmonii. To tekst króciutkiej piosenki (kanonu), którą będą dla Was śpiewać artyści. Możecie spróbować zaśpiewać razem z nimi.

"Przyszła wiosna, nastał maj i kwiatów moc, i marzeń czas.
Jak piękne są dni, bo dziś wiosny czas, bo dzis wiosny czas."

https://www.youtube.com/watch?v=zSt97EG46TI

 

Witam Przedszkolaki i Waszych Rodziców :)
Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy - pani Agnieszka

Przypomnijcie i utrwalcie piosenki o Mamie i o Rodzinie. Spróbujcie zagrać akompaniament perkusyjny do nich na "domowych instrumentach". 

Teraz poszukajcie trochę miejsca, poproście Rodzeństwo , albo Rodziców i pobawcie się wspólnie:)  https://youtu.be/1kH4Zdyu9zY

Dla wszystkich, których zainteresowała pierwsza część audycji muzycznej o chórze - część druga . https://www.youtube.com/watch?v=qc0torIxg-Y&t=535s

 

Witam Przedszkolaki i Waszych rodziców :)
Serdecznie pozdrawiam - pani Agnieszka

Z okazji minionego Dnia Dziecka pragnę Wam, drogie Dzieci złożyć najpiękniejsze życzenia z okazji Waszego Święta:) Do nich dołączam piosenkę o prawach dziecka. Myślę, że będzie się Wam podobała.

https://youtu.be/Mudintn3BM4

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Piosenka_o_prawach_dxiecka.pdf

Spróbujcie skoordynować swoje ruchy klaszcząc i tupiąc do rytmu. To wcale nie jest takie łatwe :) https://youtu.be/Bb56fQ9WrWM

 

Witam Przedszkolaki i Waszych Rodziców :)
Życzę miłej zabawy i pozdrawiam - pani Agnieszka

Proszę powtórzyć piosenkę z ubiegłego tygodnia pt. "Piosenka o prawach dziecka". Spróbujcie zaśpiewać ją i jednocześnie raz klaszczcie w dłonie, a raz uderzajcie dłońmi w uda. Możecie również rytmicznie zgniatać kartkę z gazety. 

Poniżej zamieszczam ciekawe ćwiczenie rytmiczne. Myślę, że chętnie zabawicie się z rodzeństwem lub rodzicami. . https://youtu.be/nNlRc_1E794

 

Witam Przedszkolaki i Waszych Rodziców :)
Życzę miłej zabawy :) Pozdrawiam - pani Agnieszka

Dzisiaj przesyłam Wam piosenkę o Tacie, bo już niedługo Jego Dzień. Myślę, że będzie to piękny prezent dla Taty i miła niespodzianka. "Daj mi rękę tato"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Daj_mi_reke_Tato.pdf

A teraz zabawa do melodii marynarskiej piosenki. Słowa są poniżej w załączniku. Już niedługo pojedziecie nad morze, więc możecie się miło pobawić.

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Zabawa.pdf

https://youtu.be/Fc2HKgNqo7I

 

 

 JĘZYK ANGIELSKI

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Easter_is_coming_.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Easter_2_S.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/catepilar.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/catepillar_song.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/dzikie_zwierzeta.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=14LDUtA7G84

Kochani, dziś piosenka znana Wam, którą można zaśpiewać zawsze, szczególnie mamie i tacie: https://supersimple.com/article/what-does-skidamarink-mean

/

 

BAWIMY SIĘ RAZEM Z PRZEDSZKOLEM :)

11.05.2020 r.„Kto tak pięknie gra?”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_11.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_11.05.2020_r._karty_pracy.pdf

12.05.2020 r. „W świecie instrumentów”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_12.05.2020_r._karty_pracy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_12.052020_r..pdf

13.05.2020 r. „Liczymy motyle”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_13.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_13.05.2020_r._karta_pracy.pdf

14.05.2020 r. „Lubię słuchać muzyki”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_14.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_14.05.2020_r._karty_pracy.pdf

15.05.2020 r. „Najpiękniejsza muzyka”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_15.05.2020_r._karty_pracy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_15.05.2020_r..pdf

18.05.2020 r. „Co słychać na łące?”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_18.05.2020_karty_pracy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_18.05.2020_r..pdf

19.05.2020 r. „Kolorowe motyle?”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_19.05.2020_r._karty_pracy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek__19.05.2020_r..pdf

20.05.2020 r. „Łąka pełna kwiatów”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_20.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_20.05.2020_r._karty_pracy.pdf

21.05.2020 r. „Biedroneczki są w kropeczki”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_21.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_21.05.2020_r._karta_pracy.pdf

22.05.2020 r. „Kto mieszka na łące”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_22.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_22.05.2020_r._karty_pracy.pdf

25.05.2020 r. „Moja Mama i Mój Tata”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_25.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_25.05.2020_r._karta_pracy.pdf

26.05.2020 r. „Święto Mamy”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_26.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_26.05.2020_r._karty_pracy.pdf

27.05.2020 r. „Zabawy z rodzicami”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_27.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_27.05.2020_r._karty_pracy.pdf

28.05.2020 r. „Moi przodkowie”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_28.05.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_28.05.2020_r._karty_pracy.pdf

29.05.2020 r. „Mama Czarodziejka”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/pitek_29.05.2020_r._karty_pracy.pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/pitek_29.05.2020_r._karty_pracy.pdf

1.06.2020 r. "Święto dzieci"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_1.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_1.06.2020_r._karty_pracy.pdf

2.06.2020 r. „Dobrze mieć przyjaciela”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_2.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_2.06.2020_r._karty_pracy.pdf

3.06.2020 r. "Przedszkolne zabawy"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_3.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_3.06.2020_r._karty_pracy.pdf

4.06.2020 r. "Afrykański przyjaciel"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_4.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_4.06.2020_r._karty_pracy.pdf

5.06.2020 r. „Prawa dziecka"

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/pitek_5.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_6.06.2020_r._karty_pracy.pdf

8.06.2020 r. „Środki lokomocji – pojazdy ułatwiające życie”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Poniedzialek_8.06.2020_r..pdf

9.06.2020 r. „Środki lokomocji – Kręcą się koła”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Wtorek_9.06.2020_r..pdf

10.06.2020 r. „ Środki lokomocji – Samochody w roli głównej”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Sroda_10.06.2020_r..pdf

12.06.2020 r. „ Środki lokomocji – czym podróżujemy?”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/Piatek_12.06.2020_r..pdf

15.06.2020 r. - 19.06.2020 r. „Nadchodzi lato”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_15.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_16.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_17.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_18.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_19.06.2020_r..pdf

22.06.2020 r. – 26.06.2020 r. „Bezpieczne Wakacje”

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/poniedzialek_22.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/wtorek_23.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/sroda_24.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/czwartek_25.06.2020_r..pdf

/uploads/5ee9ef3bee5e4/pages/25/content/piatek_26.06.2020_r..pdf